Opažni material

Izdelan v enem kosu iz HDPE materiala - umetna masa. Priložena tudi dva čepa. Odporen na običajne kisline in jedke tekočine, ki so prisotne na gradbišču.OpažnI stenski distančnik DISTANZ je alternativa OKTAGON razpori z manjšim premerom...
Distanz konus za pripravo vodotesne razpore. Z kombinacijo cevi 22/26mm iz umetne mase, se lahko sestavi vodotesna razpora poljubne dolžine. Cevi režemo 8cm krajše kot je širina opaža in na obeh straneh pritisnemo DISTANZ konusa, da dobimo...
DISTANZ sivi čep za tesno zapiranje DISTANZ konusa in poravnavo z betonosko površino. Čep se zabije v odprtino, lepljenje ni potrebno. Masivna izvedba čepa zagotavlja varnost sistema. Preizkušen na pritisk vode, do 5 bar-ov.
Distančnik za spodnjo armaturo v obliki U-formata oz. profila in izdelan kot palica dolžine 2,00m. Polaga se na dobro utrjeno podlago. Stransko po dolžini velike luknje, da material - beton lahko dobro prodre v notranjost profila.
Distančnik za spodnjo armaturo v obliki U-formata oz. profila in izdelan kot palica dolžine 2,00m. Polaga se na dobro utrjeno podlago. Stransko po dolžini velike luknje, da material - beton lahko dobro prodre v notranjost profila.
Talni distančnik za spodnjo armaturo v obliki palice z večjo naležno površino, od običajnih oz. podobnih distančnikov. Izdelan iz 100% reciklirane plastike, brez PVC-ja. Zelo dobro prodiranje betona skozi stranske in zgornje odprtine. Pogojno...
Uporablja se kot distančnik za razpiranje pri vertikalnih stenskih opažih. Zaradi žlebaste površine se cevi bolje sprimejo z betonom.
Po odstranitvi opaža se konus odstrani. Pri razmeritvi distančnih cevi za stenski opaž, je za obojestranske zaključne konuse potrebno upoštevati 2 cm za konus.
Za zapiranje konusev, za distančne cevi premera 22mm.
Notranji tesnilni čep. Tesni proti vodi in zmanjšuje prenos zvoka.
Distančnik iz umetne mase za odmik vertikalne betonske armature od opažnih plošč. Za premer železa 4 - 12mm.
Z jezičkom oz. robom za lažjo in hitrejšo montažo na opaž. Ta izvedba se z žebljem zabije na čelno stran opažne plošče oz. opažnega elementa. Rob služi tudi kot tesnilo na vogalnem spoju dveh opažnih plošč in preprečuje prepuščanje...
Z luknjami za pritrditev. Uporabna za betonske opaže za posnete robove pri stebrih, nosilcih, stenah, balkonih ipd.
V različnih dimenzijah. Izdelana iz lesa.
Močna podložna ploščica 70x70mm iz umetne mase, kot pomoč pri zlaganju ali montaži betonskih elementov in tudi za justiranje betonskih gotovih elementov.
Podložna ploščica kot pomoč pri montaži in skladiščenju betonskih gotovih elementov. Zaradi votle izvedbe je potrebno ploščico obtežiti po celi površini. Velika stabilnost, vendar ni primerna za trajno obtežitev. Po justiranju je...
Se vgrajuje pod balkone kot odkap in druge zunanje plošče. Preprečuje škodo, ki bi jo na fasadi in opečnih stenah povzročila voda.
Debelina žice 1,2mm. Preizkušen po DBV - poglavje "distančniki" DBV - c - L2/F/T/A.
Trirobni profil distančnika iz vlaknastega betona, zavitega v obliki "kače" in valovitim spodnjim naležnim robom. Valovit spodnji rob omogoča točkovno naleganje na podlago in zato uporaben za vidne betone, npr. spodnja stran balkonov ipd.
Za sidranje izolacijskih plošč v beton. Skozi izolacijo porinemo žebelj, da peresa gledajo ven, na prosto. Izolacija se nato zalije s betonom.
Za boljšo oporo izolacijskih plošč, posebej pri mehkejših materialih.
12 obročev, ki so med seboj povezani. Pri polaganju se povezani obroči pretrgajo v posamezne obroče in poljubno razporedijo na stropne opažne elemente.
Zaradi 4-nog zelo stabilen talni distančnik z veliko čeljustjo za srednje in težke armaturne palice. Uporaba na vseh podlagah, kot tudi v industriji betonskih elementov.
Za nastavitev točne pozicije vertikalnih opažnih elementov. Zaradi odprte oblike, lahko beton dobro prodre skozi odprtine v oporniku. Hitra namestitev z napravami za pritrjevanje v beton.
Za točno namestitev pozicije vertikalnih opažnih elementov. Opornik narejen iz masivne plastike, večkrat naluknjan in se lahko pritrdi izven svojega centra. Po pritrditvi, ga lahko z obračanjem justiramo in fiksiramo.
Univerzalni čep izdelan iz visoko kvalitetne umetne mase, za zapiranje lukenj v opažih premera od 22mm do 25mm. Vezice na 4 straneh čepa, za boljše centriranje čepa v odprtini.
Zaščitna kapa z glavo v obliki gobe, v signalni barvi, za zaščito koncev štrleče vertikalne armature na gradbišču.
Varnostna letev/pokrov NEVOSAFE-PLUS z jeklenim vložkom je zelo stabilna in se dobro nalega na armaturne palice za povezvo, ki gledajo iz betona. Zagotovljena zaščita pri padcu iz višine 3,0 m, pri teži 100kg. Uporabna pri vertikalni in...
Distančnik za povezovanje armaturne mreže izdelan iz železa, premera 5mm. Uporablja se za zagotavljanje enakega razmika dveh armaturnih mrež v opažu in enakomernega odmika armaturnih mrež od opažnih plošč.
 

Lorencic Katalog

Prelistaj katalog ali ga prenesi na svoj računalnik

Virtualni katalog

Strokovno svetovanje

Stojimo Vam na razpolago

Lokacije

Lorencic storitev najema

Oprema Lorencic pri najemniškem servisu

Najem opreme

Login erfolgreich

Zurück zur Home

Reset erfolgreich

Wir haben Ihnen eine E-Mail gesendet
Zurück zur Home

Login

Der Benutzer oder das Passwort ist falsch
Loggen Sie sich bitte ein
Passwort vergessen?

Passwort vergessen?

Die eingegebene E-Mail Adresse wurde nicht gefunden
Tragen Sie bitte Ihre E-Mail Adresse ein um Ihr Passwort zurückzusetzen